Combell review

In de zomer van 2002 had ik een afspraak met Jonas Dhaenens, CEO van Combell. Combell was toen een startup gevestigd op de bovenverdieping van de bioshop van Jonas zijn moeder. Hij deed zelf de deur open als ik aanbelde, en er werkte toen misschien 5 man. Combell ondersteunde mij voor één of ander educatief project en veel had ik daar niet voor moeten doen. Gewoon een mailtje sturen naar Jonas en het was in orde. Dat was Combell: een zeer snelle en persoonlijke service! Met de glimlach.

Een Wix website maken, zo begin je er aan

Creëer je eigen Wix website

Wil je een Wix website maken maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? In dit artikel leg ik je uit hoe je start met je eigen wixsite.

Voor wie zelf een mooie website wil maken zonder voorkennis, is Wix een zeer goede keuze.

Op deze pagina vind je de korte uitleg terug hoe je snel aan de slag kan met Wix. Heb je liever wat meer uitleg? Raadpleeg dan zeker onze gratis online stap-voor-stap Wix handleiding!

Hoog in Google met onze gratis SEO cursus

SEO startersgids

Je denkt dat hoog in Google ranken moeilijk is? Met deze gratis SEO cursus voor beginners ga je zo aan de slag! In 10 korte hoofdstukken leer je uit wat SEO is én welke factoren belangrijk zijn. Je vind hier ook een heleboel praktische SEO tips die je meteen kan toepassen op je eigen website.

Meest recente update van deze gratis SEO cursus: 6 augustus 2019

1 2 3 6