Spring naar de inhoud

SEO opleidingen

Op zoek naar SEO opleidingen om meer te leren over SEO? Digitaal Groeien biedt verschillende SEO trainingen en SEO cursussen aan:

Gratis SEO training: succesvol van start met SEO!

Tijdens deze gratis SEO training leer je op een eenvoudige manier hoe je je website vindbaar maakt voor zoekers bij jou in de buurt.

SEO opleiding in Gent: in 3 simpele stappen naar #1 in Google!

Tijdens deze praktische SEO opleiding van een halve dag leer je hoe je je website bovenaan in Google krijgt.

SEO training via Zoom: in 3 simpele stappen naar #1 in Google!

Tijdens deze praktische SEO training van een halve dag leer je hoe je je website bovenaan in Google krijgt.

SEO workshop op maat van jouw bedrijf (incompany)

Leer hoe je website hoger scoort in Google tijdens deze SEO workshop op maat. Voor iedereen die online teksten schrijft voor een werkgever.

Wat kan je verwachten van onze SEO opleidingen?

In het kort: onze SEO opleidingen zijn no nonsense en to the point. We kiezen bewust voor korte trainingen die alles bevatten wat je nodig hebt om zelf van start te gaan. 

Tijdens de SEO training kijk je als het ware mee over de schouder van een SEO specialist. Je leert niet alleen de SEO essentials, maar doordat Stijn alles stap voor stap uitlegt, leer je meteen ook de kneepjes van het vak.

Ons doel is dat jij nadien zelf je website kan optimaliseren voor zoekmachines.

We bieden zowel een SEO opleiding in Gent aan als een online SEO training via Zoom. Twijfel je nog? Start dan met de gratis SEO cursus.

SEO opleiding - zowel live in Gent als online via Zoom

Voor wie zijn onze SEO opleidingen?

Onze SEO trainingen zijn bedoeld voor zelfstandigen, ondernemers, vrije beroepers, … die zelf hun website willen optimaliseren om bovenaan in Google te staan.

De SEO opleidingen op maat zijn bedoeld voor bedrijven die een SEO opleiding willen aanbieden aan hun personeel (marketeers, medewerkers van de communicatiedienst, medewerkers die teksten schrijven voor de website,…)

Wie is je lesgever?

De trainingen worden gegeven door Stijn Mistiaen, SEO specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Stijn geeft ook les aan de Arteveldehogeschool in Gent, waar hij ICT en marketing geeft.

Liever een SEO opleiding op maat?

Liever een opleiding op maat van je bedrijf? Geen probleem! Geef me een seintje en dan stellen we een SEO opleiding samen op maat van je bedrijf!