Webdesign opleiding

Deelnemers geven deze opleiding gemiddeld 9,6 op 10!

 • Je wil je eigen website maken die hoog scoort in Google én potentiële klanten aantrekt?
 • Je wil je website zelf kunnen aanpassen?
 • Je wil honderden euro's besparen door je website zelf te maken?

Tijdens deze workshop leer je een professionele website maken die je nadien gemakkelijk kan aanpassen en die goed leesbaar is op elk scherm (ook een smartphone of tablet).

Je leert niet enkel met WordPress werken, maar je leert ook een website maken die hoog scoort in Google en meer potentiële klanten aantrekt.

Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 8 personen. Op die manier kan ik iedereen de gepaste ondersteuning geven en is er voldoende ruimte om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende opleiding gaat door te Gent in september 2019.

Cursus website maken met WordPress

Voor wie is deze webdesign opleiding bedoeld?

Je mag deze opleiding niet missen als je

 • ondernemer bent en je eigen professionele website wil maken
 • potentële klanten wil aantrekken via je website
 • snel resultaat wil boeken

Dit is geen technische opleiding, er is geen voorkennis vereist.

Ook webdesigners en andere creatievelingen die WordPress-websites willen aanbieden voor hun klanten zijn welkom.
Deze opleiding zal je heel wat tijd besparen ipv alles zelf uit te zoeken.

Inhoud

Tijdens deze webdesign opleiding leer je het volgende:

 • Hoe je zelf pagina’s toevoegt en wijzigt
 • Hoe je een gratis layout installeert en aanpast (én waar je een professionele layout kan kopen voor minder dan € 100, net zoals veel professionele webdesigners dit doen!)
 • Hoe je extra functionaliteiten kan toevoegen (webshop, integratie met sociale media, inschrijvingsmodule voor nieuwsbrieven,…) zodat je een complete website naar jouw wensen kan maken
 • Hoe je bovenaan in Google terecht komt

Dit is een praktische workshop: tijdens deze webdesign opleiding begin je al meteen met het maken van je eigen WordPress-website. Ik geef je ook een heleboel praktische SEO-tips mee zodat je weet wat je moet doen om bovenaan in Google te komen. Op het einde van de dag is je website nog niet af, maar heb je wel al een heel goede basis om op verder te werken.

Je hoeft vooraf niets te installeren, ik zorg voor een kant-en-klare WordPress-installatie voor iedere cursist. Je hoeft enkel je laptop (Windows of Mac) mee te brengen. Bij deze workshop hoort ook een syllabus, waar alles nog eens uitgebreid staat in uitgelegd, en een stappenplan, waarin staat hoe je stap voor stap een professionele website maakt.

Je hebt trouwens 1 jaar toegang tot de website die je maakt tijdens de opleiding. Zo kan je ook nadien gemakkelijk verder werken aan je website. Wil je je website live zetten? Geen probleem, daar help ik je graag bij. Bovendien krijg je bij deze opleiding 1 jaar gratis webhosting en een .be-domeinnaam naar keuze (twv. 115 eur excl. btw).

Wat zeggen deelnemers over deze workshop?

Cursisten geven deze opleiding een gemiddelde score van 9,6 op 10 (op basis van 13 beoordelingen).

Ik had een webdesign opleiding met WordPress geboekt. Deze overtrof zelfs mijn beste verwachtingen. Je krijgt een mooi uitgewerkte bundel waar je later veel geniet gaat van hebben.
Stijn geeft de cursus met gemak en met een zeer persoonlijke en praktische toets. Bovendien gaf hij tal van tips mee om je website te beveiligen en te laten vinden op Google.
Kortom een fantastische dag waar je na de les een duidelijk resultaat ziet. Bedankt Stijn!
Didier uit Zelzate

Goede balans theorie / praktijk. Voldoende tijd om vragen te stellen.
Elke uit Heusden

Op 1 dag leer je een website maken!
Erik uit Gent

Voor iedereen toegankelijk, 1 jaar gratis hosting inbegrepen + Facebookgroep om nadien je vragen te stellen. Mogelijkheid tot persoonlijke vraagstelling tijdens de opleiding. Hulp bij vastlopen. Beperkte groep deelnemers. Syllabus.
Jason uit Sint-Niklaas

Praktisch. Eenvoudig: iedereen kan volgen zonder dat je voorkennis nodig hebt.
Carole uit Bredene

De webdesign opleiding was duidelijk en to-the-point!
Charlotte uit Merelbeke

Stijn gaf een volledige uitleg over de basis van WordPress. En je leert niet alleen een website maken met WordPress, je leert ook een goede basis van SEO!
Julie uit Gentbrugge

Opleiding webdesign - Stijn Mistiaen

Wie geeft deze opleiding?

Mijn naam is Stijn Mistiaen en ik help al sinds 2008 zelfstandigen, bedrijven en overheidsorganisaties met het maken van websites die effectief ook gevonden worden via Google. Ik geef ook SEO-advies aan verschillende agencies en bedrijven. Daarnaast ben ik docent ICT aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Ik geef deze opleiding omdat ik merk dat er een grote groep ondernemers is die graag zelf zijn/haar website maakt. Alles zelf uitzoeken kost erg veel tijd en vaak worden cruciale zaken over het hoofd gezien waardoor een website geen nieuwe klanten oplevert. Deze opleiding speelt daarop in: op 1 dag leer je enorm veel bij over webdesign en hoger scoren in Google (SEO). Doordat de focus ligt op het maken van je eigen professionele website, verspil je geen tijd aan zaken die je toch niet nodig hebt.

Hoeveel kost deze opleiding?

 • €247 excl. btw
 • Inclusief 1 jaar gratis webhosting en .be-domeinnaam (ter waarde van. 115 eur excl. btw)
 • Gratis levenslang toegang tot de online cursus (ter waarde van 97 eur excl. btw). Deze bestaat uit duidelijke Nederlandstalige video tutorials. Bovendien krijgen deze video's regelmatig updates, zo heb je steeds het meest recente cursusmateriaal ter beschikking!
 • De prijs is voor de volledige opleidingsdag inclusief broodjeslunch, koffie, thee en frisdranken.
 • Een syllabus waar alles nog eens duidelijk staat in uitgelegd is inbegrepen.
 • Daarnaast krijg je ook een stappenplan waar stap voor stap in staat uitgelegd hoe je een professionele website maakt die effectief ook klanten aantrekt.
 • Je krijgt toegang tot de Facebook-groep van Digitaal Groeien, waar je ook na de opleiding gratis terecht kan met je vragen.

Interesse?

Laat je gegevens achter en ik contacteer je als de nieuwe datums bekend zijn.

De eerstvolgende opleiding gaat door te Gent in september 2019. Exacte datums worden binnenkort bekendgemaakt.
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe datums, laat dan gerust hieronder je gegevens achter.