In company opleiding WordPress

 • Je wil je eigen website maken in WordPress die gemakkelijk gevonden wordt in Google?
 • Je wil leren hoe je elke onderdeel, van inhoud tot layout, kan aanpassen?
 • Je wil leren hoe je extra functionaliteiten (plugins) kan toevoegen aan je WordPress website?

Tijdens deze opleiding leer je een professionele WordPress website maken die je nadien gemakkelijk kan aanpassen en die goed leesbaar is op elk scherm (ook een smartphone of tablet).

Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 10 personen. Op die manier kan ik iedereen de gepaste ondersteuning geven en is er voldoende ruimte om al je vragen te beantwoorden.

Momenteel is mijn agenda volzet tem. juni 2020.

Cursus website maken met WordPress

Voor wie is deze opleiding WordPress bedoeld?

 • je bent ondernemer / zaakvoerder bent en je wil je eigen WordPress-website maken
 • je bedrijf heeft een WordPress-website, maar je wil die zelf kunnen onderhouden
 • vakverenigingen die een opleiding willen aanbieden voor leden

Dit is geen technische opleiding, er is geen voorkennis vereist.

Inhoud

Tijdens deze opleiding WordPress leer je het volgende:

 • Hoe je zelf pagina’s en blogberichten toevoegt en wijzigt
 • Hoe je een gratis layout installeert en aanpast (én waar je een professionele layout kan kopen voor minder dan € 100, net zoals veel professionele webdesigners dit doen!)
 • Hoe je extra functionaliteiten kan toevoegen (webshop, integratie met sociale media, inschrijvingsmodule voor nieuwsbrieven,…) zodat je een complete website naar jouw wensen kan maken
 • Praktische tips om hoger te scoren in Google

Dit is een praktische workshop: tijdens deze webdesign opleiding begin je al meteen met het maken van je eigen WordPress-website. Op het einde van de dag is je website nog niet af, maar heb je wel al een heel goede basis om op verder te werken.

Je hoeft vooraf niets te installeren, ik zorg voor een kant-en-klare WordPress-installatie voor iedere cursist. Je hoeft enkel een laptop (Windows of Mac) te voorzien.

Wat zeggen deelnemers over deze WordPress opleiding?

Ilse De Vlieger
Ilse De Vlieger
22:14 11 Dec 19
Als je op korte termijn de basics wil leren om een website te bouwen moet je bij Stijn Missiaen van Digitaal Groeien zijn. De opleiding... van 1 dag is erop gericht om meteen veel resultaat te boeken en zit vol tips & tricks. Daarenboven is Stijn erg behulpzaam en en is hij een uitstekend lesgever. Heel blij dat ik bij hem terecht gekomen ben, een aanrader van formaat!Lees meer
Conny Deneweth
Conny Deneweth
10:44 11 Dec 19
Stijn geeft op een heldere en gestructureerde manier les. Zijn cursusmateriaal biedt voldoende handvaten om nadien stap voor stap en in... een mum van tijd zelf een goede website te maken. Een aanrader!Lees meer
michèle Weiss
michèle Weiss
17:39 10 Dec 19
Sven Vrielinck
Sven Vrielinck
12:52 09 Dec 19
Prima opleiding. Uitstekende en ervaren lesgever. Helder, to the point en op maat van de cursist.De cursus heeft aan al mijn... verwachtingen voldaan. Net wat ik nodig had om mijn basiskennis uit te breiden.Lees meer
Damiaan Keppens
Damiaan Keppens
13:50 13 Sep 19
Als webdesigner volgde ik een één-op-één SEO cursus bij Digitaal Groeien. Dit om mijn klanten een betere service te kunnen aanbieden en... zelf ook nieuwe zaken aan te leren. Dankzij de uiterst professionele en gestructureerde opleiding die ik van Stijn ontving kon ik met concrete tips en aandachtspunten onmiddellijk aan de slag. Enkele maanden later haal ik met mijn eigen website prima resultaten naar online vindbaarheid. Daarnaast kan ik nu ook mijn klanten betere resultaten helpen behalen. Als u graag wilt bijleren over alles wat met SEO te maken heeft is Digitaal groeien ongetwijfeld een aanrader!Lees meer
Bert Wauters
Bert Wauters
10:00 09 May 19
Na het volgen van een cursus bij Stijn / Digitaal Groeien was ik (bijna) helemaal mee en 'gewapend' in de digitale wereld, toch wat... betreft WordPress (en een luik SEO). Maanden later kan ik nog steeds rekenen op snelle én accurate hulp en feedback; de correcte prijs van de cursus smelt hierbij als sneeuw voor de zon.Stijn kent en beheerst de materie en springt in de bres; dikke chappeau en hartelijke dank!Ik kijk al uit naar een vervolgcursus / verdere uitdieping 😉Lees meer

Opleiding webdesign - Stijn Mistiaen

Wie geeft deze opleiding?

Mijn naam is Stijn Mistiaen en ik help al sinds 2008 zelfstandigen, bedrijven en overheidsorganisaties met het maken van websites die effectief ook gevonden worden via Google. Ik geef ook SEO-advies aan verschillende agencies en bedrijven. Daarnaast ben ik docent Digitale marketing & ICT aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Praktische info & prijs van de opleiding WordPress

 • €350 excl. btw voor 1 dag (1 persoon)
 • Per extra deelnemer: €45 excl. btw (dit is de prijs voor het klaarzetten van een extra testomgeving en uitgeprinte cursus WordPress).
 • Bij de opleiding hoort een zelfgeschreven cursus WordPress (uitgeprint), met daarin de belangrijkste zaken stap voor stap nog eens uitgelegd.
 • De opleiding gaat door bij jou op kantoor, indien nodig breng ik een beamer mee.
 • Je krijgt toegang tot de gesloten Facebook-groep van Digitaal Groeien, waar je ook na de opleiding gratis je vragen kan stellen.

Twijfel je of deze opleiding WordPress iets voor jou is of heb je een andere vraag?
Bel mij op 0486/62.14.56 of mail mij op stijn@digitaalgroeien.be

Annulatievoorwaarden

Laat ons dan altijd vooraf weten dat je je inschrijving wenst te annuleren.

 • Tot 2 werkdagen voorafgaand aan de opleiding kan dat kosteloos (en krijg je je geld terug).
 • Annuleer je later dan 2 werkdagen op voorhand? Dan betaal je altijd het volledige bedrag voor je inschrijving.

Als je er zelf niet bij kunt zijn, kun je wel ten allen tijde je plaats doorgeven aan een collega, die dan in jouw plaats komt.

Ben je ziek en kun je er daardoor niet bij zijn? Dan kan je je inschrijving kosteloos verzetten naar een andere datum op vertoon van een ziektebriefje, dat je ons bezorgt (ingescand) ten laatste 2 dagen na de opleiding.