Digitaal Groeien is partner van Startersfabriek Gent

Digitaal Groeien is partner van Startersfabriek Gent

Digitaal Groeien is sinds 7 december 2018 partner van Startersfabriek Gent, hét platform voor starters in Gent. Concreet betekent dat dat wij ons engageren om jou gratis advies te geven over de verschillende mogelijkheden om een website te (laten) maken voor je eigen zaak.

Start je in Gent met een eigen zaak? Wil je als zelfstandige in bijberoep of meteen in hoofdberoep starten? Een eenmanszaak of vennootschap? Op zoek naar een ideale marketeer of boekhouder? Wil je weten hoe je alles aanpakt? Welke interessante workshops er voor je zijn? Dan zit je nergens beter dan bij de Statersfabriek Gent.

De Startersfabriek Gent wil jou als starter nog meer kans op slagen geven. Door je in contact te brengen met even enthousiaste starters op het Starterssalon of in de Babbelhoek. Door alle Gentse startersinitiatieven voor je te bundelen op één platform, door je de weg te wijzen in het Gentse starterslandschap!

Wat is onze rol hierin?

Digitaal Groeien engageert zich als partner om starters, jong en oud, gratis advies te geven.

Je kan bij ons terecht voor advies over de verschillende mogelijkheden om een website te (laten) maken voor je eigen zaak. En hoe je dat het beste aanpakt.

Op zoek naar gratis advies?

Je vind ons regelmatig op het starterssalon. Bezoek de website van Startersfabriek Gent voor meer informatie over tijdstippen en locaties.

Kan je niet wachten?

Geen probleem, we voorzien maandelijks ook enkele momenten waarop je bij ons terecht kan voor gratis advies. Dat kan op ons kantoor in Merelbeke, via Skype of bij een kop koffie (of cappuccino) in Gent.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Stijn Mistiaen

Hallo, ik ben Stijn, zelfstandig SEO specialist en docent digitale marketing & ICT aan de Arteveldehogeschool in Gent. Via deze blog deel ik praktische tips & tutorials zodat jij een betere website of blog kan maken.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: