SEO specialist Stijn Mistiaen

Eigenlijk vind ik het een beetje raar om mezelf als SEO specialist te omschrijven, maar mijn potentiële klanten zijn nu eenmaal op zoek naar een SEO specialist. Dus here I am :-).

Ben je op zoek naar iemand die jouw team tijdelijk kan aanvullen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kan mij inhuren voor alles wat met SEO te maken heeft. Mijn specialiteit? Jouw content slim optimaliseren zodat jouw doelgroep je website gemakkelijk vindt.

SEO specialist

Hoe kan ik je helpen?

Seo advies

Als SEO specialist kom ik je team of onderneming tijdelijk versterken. Dat kan al vanaf 2 halve dagen / maand.
VOLZET tem. augustus 2020

In-company seo opleiding

De open SEO opleiding is ook beschikbaar als in-company opleiding. De inhoud is dezelfde maar alle voorbeelden en tips zijn afgestemd op uw bedrijf. 
Prijs: 300 eur excl. btw en reiskosten. (max 5 deelnemers)
Meer info over de in-company SEO opleiding

VOLZET tem. juni 2020

Waarom een Seo specialist inhuren?

Zoekmachines zoals Google evolueren constant. Ze willen steeds de beste resultaten kunnen tonen aan hun bezoekers. Daardoor evolueert SEO ook constant. Als je hier niet constant mee bezig bent, verlies je vroeg of laat voeling met wat écht werkt en wat niet. Mijn blog is mijn speeltuin. Hier probeer ik alles uit. Hier test ik wat werkt en wat niet werkt. Zodat ik als SEO specialist mijn klanten beter en sneller kan helpen.

Werkwijze

Stap 1 

Ik start steeds met een audit zodat ik een beter zicht krijg op je website.

Stap 2

In een eerste gesprek bespreken we jouw doelstellingen en verwachtingen. Ik leg je mijn werkwijze en visie uit.

Stap 3

Als je akkoord gaat met mijn voorstel, start ik met het optimaliseren van 1 onderdeel of pagina. Eens de eerste optimalisatie succesvol is, start ik met de rest. Ik werk op deze manier omdat vertrouwen zeer belangrijk is. Resultaten zijn soms maar na enkele maanden zichtbaar. Uit ervaring weet ik dat dit voor mijn klanten een geruststellende manier van werken is.

Wie zijn mijn klanten

Vaak zijn dit grotere bedrijven die bepaalde producten of diensten beter vindbaar willen maken in Google.

De open SEO opleiding toegankelijk voor iedereen. Of je een starter, zelfstandige of medewerker van een groot bedrijf bent, dat maakt niet uit. Als je SEO geoptimaliseerde teksten wil leren schrijven die goed vindbaar zijn in Google, dan ben je hier aan het juiste adres.

Contacteer mij

Zin om kennis te maken? Geef een seintje en dan leggen we een afspraak vast.