Klanten

We ondersteunen zowel starters, vrije beroepers, kmo’s, grote bedrijven en overheidsbedrijven.

Een greep uit ons portfolio:


Daarnaast organiseren we regelmatig opleidingen en workshops voor starters, vrije beroepers & KMO’s,…

Wat onze klanten zeggen

Door de professionele begeleiding van Stijn van Digitaal Groeien kreeg mijn zaak een enorme boost. Door hem leerde ik inzien dat een website meer is dan enkel een visitekaartje. Het is een ideale bron voor klantenwerving.
Door te investeren in optimalisatie van de website, sta ik vandaag op een ereplaats in Google.
Heidi Hemelsoet – Zelfstandig boekhouder, partner bij De Luyker Services

Digitaal Groeien is een absolute aanrader voor het bouwen van je website! Zaakvoerder Stijn Mistiaen maakte een mooie site voor ons en wij hebben sinds het lanceren ervan veel nieuwe klanten bereikt. We staan dan ook altijd zeer goed in de google ranking. Alle hedendaagse wensen zoals online boekingen en integratie van sociale media werden vervuld. De samenwerking en communicatie verliepen heel vlot en de prijs was meer dan correct. Stijn leerde ons zelf aanpassingen doen aan de site zodat we niet telkens afhankelijk zijn van derden als er weer eens iets aangepast moet worden. Absolute topper!!!
Bram Solomé – Zaakvoerder / kinesist bij praktijk Solomé

Ik contacteerde Stijn het eerst om mijn SEO en mijn “sucky” website te bekijken. Hij zorgde ervoor dat ik ongelofelijk goed gevonden wordt op SEO, maar bekeek ook de gehele structuur van de website. Naast zijn skills hierin moet ik hem ook echt al zijn punten geven op klantvriendelijkheid, man wat moet hij afgezien hebben met mijn duizenden mailtjes. Hij stond altijd paraat, reageerde bijna altijd onmiddellijk (heeft er waarschijnlijk wat nachtwerk aan overgehouden) en kwam zelf ook met oplossingen (hij dacht mee). Wat ik altijd enorm apprecieerde is dat wanneer hij werkte aan iets dat hij me altijd op de hoogte hield van wat de kostprijs ging zijn, bij elk extra ding ik vroeg vermeldde hij direct de meerprijs en vroeg dan of hij door mocht gaan met de opdracht. Niet dat ik hem niet al vertrouwde, maar het is leuk dat je op die manier niet verrast wordt door een bepaald bedrag. Nu zie ik Stijn als mijn technisch “raadgever” hij is mijn go to als ik niet weet wat ik moet doen.. en ondertussen hielp hij me ook met mijn tweede website 🙂
Kim De Graeve – Fotograeve / HappyShoots

Alleen maar superlatieven voor het werk van Digitaal Groeien. Een mooie website op maat, die altijd snel opgepikt wordt op Google, en de juiste doelgroep bereikt. Ook door de dienst na verkoop en persoonlijke aanpak onderscheidt Stijn zich van de concurrentie. Een absolute aanrader.
Tom Claeys – Claeys Cars

Correcte en vriendelijke afhandeling van onze vraag. Website werd binnen de afgesproken deadline gemaakt met volledige inspraak over uitzicht en functionaliteit. De grote meerwaarde is de uitgesproken klantvriendelijke dienstverlening. Indien niet onmiddellijk of binnen enkele uren, kun je er zeker op vertrouwen dat je binnen de 24 uren een antwoord krijgt. Problemen en vragen worden bijzonder snel opgelost en altijd met een uitgesproken klantgerichte reflex. De prijs van de website bleek bovendien erg concurrentieel tav andere offertes. Erg tevreden met de samenwerking.
Marijke Baeckelandt – Zelfstandig psycholoog

Geprikkeld?

Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.