Spring naar de inhoud

Digitaal Groeien > Diensten > SEO analyse

Je wil een SEO analyse laten uitvoeren

Als je hoger wil scoren in Google maar je weet niet waar je moet beginnen,
dan is een SEO analyse de perfecte start!

Wat is een SEO analyse?

Een SEO analyse of SEO audit is een grondige evaluatie van een website om de prestaties in zoekmachines te verbeteren. Dit omvat het onderzoeken van trefwoorden (keywords), site-architectuur, contentkwaliteit, concurrentie en backlinks. Door deze analyse krijg je inzicht in wat er moet worden verbeterd om de vindbaarheid en het aantal bezoekers te vergroten. Het stelt je in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen en aanpassingen door te voeren voor een geoptimaliseerde online aanwezigheid.

Wat is het resultaat van een SEO analyse?

Na het uitvoeren van een SEO analyse of website analyse ontvang je een uitgebreid actieplan, volledig op maat van jouw website. In dat actieplan staan alle verbeterpunten opgesomd alsook hoe je deze verbeterpunten kan aanpakken.

Het uitvoeren van dit actieplan leidt dit tot:

betere posities in zoekmachines
meer bezoekers via zoekmachines
een betere gebruikerservaring

Kan je SEO zelf doen?

Het is zeker mogelijk om SEO zelf te doen. Met het actieplan bij de hand is dit helemaal niet moeilijk.

In het actieplan dat je ontvangt na de SEO-analyse staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen én hoe je dit moet doen. Dit zorgt ervoor dat je de meeste taken van dit actieplan gemakkelijk zelf kan uitvoeren.

Heb je hier geen tijd voor of zin in, dan kan je dit ook altijd uitbesteden aan je webdesigner, een medewerker of aan mij.

Hoeveel kost een SEO-analyse?

Een SEO-analyse van Digitaal Groeien is steeds maatwerk. De kostprijs hangt af van je doelstellingen en je website.

Ontvangt u graag een inschatting van wat een SEO-analyse zou kosten voor uw website? Vraag dan vandaag nog een volledig gratis SEO check aan!

Hoe werkt onze SEO Analyse?

  1. Aanvraag SEO check: Vraag hieronder eerst je gratis SEO check aan. Het resultaat is een overzicht van de verbeterpunten van je website. In het gesprek nadien bespreken we je doelstellingen, huidige situatie en specifieke wensen.
  2. Grondige Analyse: ik voer een diepgaande SEO analyse uit op basis van de vastgestelde doelen en behoeften van je website of webshop.
  3. Rapportage en Aanbevelingen: Ik presenteer de resultaten van de analyse in een duidelijk actieplan, boordevol concrete aanbevelingen om de SEO van je website te verbeteren.
  4. Implementatie en Opvolging (optioneel): Na goedkeuring van de aanbevelingen, helpen we je graag bij de implementatie en monitoren we de voortgang om ervoor te zorgen dat je website of webshop zich blijft ontwikkelen.

Klaar om te groeien met onze SEO Analyse?

Laten we starten met een SEO check!

Deze SEO check is gratis en volledig vrijblijvend. Op basis van deze SEO check krijg je een goed idee van de pijnpunten van je website en kan ik een juiste offerte opmaken.

    Je naam (*):

    Velden met een * zijn verplicht in te vullen zodat ik je beter kan helpen